Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA, katso lisää Uutiset/Tapahtumat välilehdeltä

 Vuoden 2020 kesätapaaminen on Somerolla Mäkilän traktorimuseolla 13.6.2020  klo 12 alkaen.

Kesän 2019 kerhotapaaminen Jokelan Kotiseutumuseolla Ruotsinkylässä 15.6.2019. Tarkemmat tiedot Uutiset/Ta-pahtumat välilehdellä.

 

Vuoden 2018 kerhotapaa-minen Jaskarin Museolla Nurmoossa 16.6.2018 alkaen klo 12. Lisätiedot Uutiset/Ta-pahtumat välilehdellä.

 

John Deere Club Finlandin kerhoretki Itävaltaan huhtikuussa 2018, katso lisää uutiset ja tapahtumat väilehdeltä! 

 

John Deere Club Finlandin vuoden 2017 kerhotapaaminen ja vuosikokous Huittisissa 17.6.2107, lue lisää Uutiset / tapahtumat sivulta!

 

 

John Deere Club Finlandin vuosikokous pidettiin Liedossa, lue lisää ajankohtaista sivulta!

 

Antiikkitraktori huutokauppa Saksassa / netissä 25.6.2016!

 

John Deere Club kesätapaaminen ja vuosikokous 18.6.2016

 

Rauta ja Petrooli 2016

 

John Deere Club mukana Classic Motor Show 2016 Lahdessa.

 

Fordson Club Finland on nyt Masinistit Ry

 

 

 

JD Clubin kesätapaaminen ja vuosikokous

Lisätty 25.07.2017

kJohn Deere Club Finland järjesti kesäisen jäsentapaamisen 17.6.2017 Huhtalan maaseutu- ja kotitalousmuseolla Huittisissa. Jäsentapaaminen oli JD-kerhon kolmas. Tämänvuotisesta tapaamispaikasta sovittiin jo vuotta aiemmin, kun maamoottoreita käynnisteltiin edellisessä tapaamisessa isolla joukolla Laukkasten pihalla Liedossa. Antti Huhtala lupautui heti tilaisuuden järjestäjäksi. Perinteinen päivämäärä on ollut viikkoa ennen juhannusta.

Antti, Olli ja Pertti Huhtala olivat laittaneet koneet suoriin riveihin, pyyhkineet pölyt pois ja tietysti kalustovajan pöydille levitettiin valkoiset liinat. Paikalle oli kutsuttu myös räiskäleen paistaja rivakammasta päästä. Mikäpä siinä oli vieraiden - paikalla kävi noin kahdeksankymmentä vierasta - kierrellä museon hallit ja nauttia talon antimia. Ja kun asiantuntijat olivat paikalla, niin opastetut museokierroksetkin onnistuivat. Pertti luennoi kotiseutumuseon tiloissa – heittipä siinä muutaman tietokilpailukysymyksenkin. Kierros jatkui koneiden ja niiden huollon pariin. Pertti ja Antti kertoivat asiallisen värikkäästi museon laajasta konevalikoimasta – kone koneelta. JD-kerho kiittää isäntäväkeä hyvin junaillusta tilaisuudesta!

Tilaisuuden lopuksi JDCF piti vuosikokouksen. Katso kuva-galleriasta kuvia tapahtumasta.